ASRIN KAPLAN’ın kanguru yazısı

Kangurular genellikle Avusturalya’da yaşarlar. Kanguruların, yavrularını taşımak için önlerinde derin bir kese vardır. Bebek kangurulara Joey adı verilir. Kangurular, bitki, böcek, fındık ve meyve ile beslenirler. Kanguruların önlerindeki keselerde bebeklerini taşımaları çok güzeldir. Bebeklerini taşımasalardı eğer yiyecek taşırlardı. Böylece hem kendi hemde bebeklerinin karnını doyururlar.

(Visited 57 times, 1 visits today)