Bir gün uyansaydım ve sadece bir duyuyu hissetmek zorunda olsaydım, ben mutluluğu seçerdim. Bence her zaman mutlu olmak çok güzel bir şey. Ne kadar sorunla karşılaşırsak karşılaşalım, her zaman mutlu olmalıyız. Peki, bir günüm nasıl geçerdi?
Öncelikle sabah uyanıp güzel bir kahvaltı ederdim. Sonra okuluma gidip öğretmenlerime selam verirdim. Çok mutlu ve güzel dersler geçirdikten sonra okuldan çıkıp eve doğru yol alırdım. Yoldan geçen bireylere iltifat edip selam verirdim. Akşam eve geldikten sonra akşam yemeğimi ailemle mutlu bir şekilde yiyip odamda ders çalışırdım. Ardından arkadaşlarımla biraz konuşup yatmaya hazırlanırdım.
Gerçekten bu hayattaki herkes anlattığım gibi bir gün yaşasa ve sadece mutlu olsa, hayatta birçok şey değişir. Mesela en kolay şeylerden biri olan kurallar. Bazı insanlar kurallara uymayabiliyor, bu da çeşitli sorunlara yol açıyor. Herkes mutlu bir şekilde kurallara uysa, hayatımızda birçok şey değişir. Ayrıca herkes mutlu olsa nazik olma duygusu da insanlar içinde gelişebilir. Çünkü bazen insanlar nazik olmayabiliyor.
Ben mutluluk duygusunu seçtim. Bence mutlu olmak çok güzel bir şey. Siz de her zaman mutlu olmaya çalışın.
