Bir sabah uyandığımda zihin okuyabildiğimi fark etseydim önce annemin ne düşündüğüne bakardım, çünkü onun o sabah ne yaptığını ve nasıl hissettiğini öğrenmek isterdim. Bu sırrı anneme söylemezdim.
Sonra arkadaşlarımla “Amiral Battı” oynardım; zihin okuma gücüm sayesinde her oyunu kazanırdım. Ardından kendime bir süper kahraman kostümü hazırlayıp insanları kurtarmaya başlardım. Süper kahraman adım “Süper Ege” olurdu. İlk amacım bütün savaşları durdurmak olurdu.
Eğer gerçek bir savaşa müdahale etme şansım olsaydı, örneğin İsrail-Filistin çatışmasına giderdim. Oradaki liderlerin ve generallerin yanına gidip zihinlerini okur, gerçekten ne istediklerini anlamaya çalışırdım. Onların isteklerini öğrendikten sonra arabuluculuk yapar, barış için çözüm yolları önerirdim. Ayrıca Filistin’e mali ve insani destek sağlanmasına yardımcı olurdum; böylece insanlar kendini daha güvende hissederdi. Çatışmanın sona ermesine katkıda bulunurdum.
Böylece Süper Ege olarak hem bireylerin kalplerini anlamaya, hem de büyük çaplı sorunları barışçıl yollarla çözmeye çalışırdım.
