Arkadaşlarımla buluşmak için otobüse bindim. Hava çok karanlıktı. Otobüsten indiğimde bir sokak lambasının altına geçtim. İçimde tuhaf ve tedirgin edici bir his vardı; etraf karanlık ve sessizdi. Böyle bir ortamda sakin kalmak gerçekten cesaret istiyordu.
Bir arkadaşım beni almak üzere gelmişti. Ona “Sen gelirken gerilmedin mi?” diye sordum. Arkadaşım, “Elbette gerilirim.” dedi. Yolda bir adam yolumuzu kesti ve benden para istedi, ben de verdim, sonra gitti. Bu durumu düşününce ben de “Bence buluşmaya gitmeyelim, buradan gidelim.” dedim. Arkadaşım da aynı fikirdeydi ve onun arabasıyla evimize döndük.
Evimize vardığımızda acıkmıştık, bu yüzden bir lokantaya gidip yemek yedik. Sonra kafamızdaki kötü duyguları silmek için oyun oynamaya gittik. Oyun oynarken bir tatlı da yedik ve eğlenceli vakit geçirdik. Böylece beynimizdeki olumsuz duygular azalmış oldu.
Gün sonunda oldukça yorulmuştuk. Arkadaşım beni evime bıraktı ve kendi evine gitti. O gün hem korku dolu hem de eğlenceli geçmişti. Hemen üstümü değiştirip yatağıma gidip uyudum.
