Bugün sabah normalde kalkıp okula gidecektim ve karnemi alacaktım ama normal bir sabah değildi. Yağmur yerine kelime yağıyordu. Bu durum çoğu kişi için iyi değildi çünkü yağan kelimeler bazı kişileri üzüyor, bazı kişileri mutlu ediyordu. Bu yağan kelimeler eğer insanlara değerse o kelime sanki ona biri söylemiş gibi bir etki bırakıyordu.
Bu durumu anlamak için okul tatil olmuştu ama bunun da bir faydası yoktu. Hiç kimse anlayamıyordu bu çünkü anormal bir durumdu. Yağan kelimeler birçok arkadaşımı depresyona sokmuştu. En azından iyi insanlar için iyi kelimeler, kötü insanlar için kötü kelimeler geliyordu. Bazen kelimeler insan seçebiliyordu, bu yüzden kötü kelimeler de iyi insanlara gelebiliyordu. Barajlar artık kelimelerle doluyordu. Zenginler artık araba almıyor, iyi kelime alıyorlardı.
Kafamı dağıtmak için televizyonu açmıştım ama o da işe yaramıyordu. YouTube’a girince bile her videonun başlığı yağan kelimelerle ilgiliydi. Oyun oynamak istesem bu konuyla ilgili oyunlar vardı ama en azından sevdiğim bazı oyunlar da duruyordu. Arkadaşlarımı arayıp oyuna girdim, birkaç saat oyun oynadım ve akan kelimeleri düşündüm.
Aslında her kelimenin bir etkisi oluyor. O yüzden söylediğimiz şeylere dikkat etmeliyiz. Bunu düşünürken dışarıda tam bir kaos ortamı vardı ama ben hemen uyudum ve bir günüm böyle geçti.
