Merhaba, ben İkra. 11 yaşına girdim ve bugün size kendimle gurur duyduğum bir olayı anlatacağım.
Okula yeni başladığımda çok korkuyordum. İlk denemeye girdiğimde yanlışlarım fazlaydı ve bu yüzden kendime güvenmiyordum. Ama sonra hırs yaptım ve yazılılara çok çalıştım. Öyle ki yemek yiyecek zamanım bile yoktu. Yazılı haftası geldi ve sınava girdim. İlk yazılı beklediğim gibi olmadı, notlarım çoğu derste yetmişlerdeydi.
Bu durum beni daha da hırslandırdı. İkinci yazılıya öyle çok çalıştım ki uyuyacak zamanım kalmadı. Hatta matematik için aralıksız üç saat çalıştım. Sonunda sınavlarımın notları yükseldi ve kendime güvenim arttı.
Sonunda bomba gün gelmişti: karne günü! Sabah çok korkmuyordum ama karne dağıtılırken heyecanlandım. Sıra bana geldi, öğretmenimle fotoğraf çektim ve karnemi açtım. Bir baktım ve TAKDİR ALMIŞIM! O kadar sevindim ki anlatamam.
Ardından arkadaşım bana bir bileklik ve bir adet charm aldı. Eve geldiğimde babam da çok sevindi ve bana yeni bir tablet hediye etti. İlk başta legolar alacağını sanmıştım ama süpriz yaptı.
İşte benim 1. dönem karne günüm böyle geçti. Siz de böyle güzel başarılar elde ettiğinizde neler hissediyorsunuz? 🎀
