Bir gün hava çok sisliydi. Etrafta herkes büyüler yapıyordu. Bu şehir, oldukça gizemli bir yerdi.
Şehrin Kalbi – Anı Kulesi
Akzaman şehrinde anıların biriktirildiği Anı Kulesi bulunur. Bu kulede, geçmişte kaybolmuş tüm büyüler saklanır. Eskiden yapılan büyüleri öğrenmek isteyen biri, bu kuleye giderdi.
Sırlar Çarşısı
Şehirde bir de Sırlar Çarşısı vardır. Bu çarşıda, geçmişte yapılan büyülere ait eşyalar ve malzemeler satılır. Mesela, eski bir büyüyü denemek istersen, kullanılan iksiri burada bulabilirsin!
Zamanın Ötesindeki Kütüphane
Akzaman’ın en büyüleyici yerlerinden biri de Zamanın Ötesindeki Kütüphane’dir. Buradaki kitaplar çok özeldir; o kadar ki havada uçuşabilirler! Bir kitabın ismini yüksek sesle söylediğinde, kitap anında eline gelir.
Akzaman, büyücülük dünyasının kayıp hazinelerini arayanlar için bir cennettir. Ama dikkat et! Şehir, sadece gerçek büyücülere kapılarını açar… 🎩✨
Akzaman: Unutulmuş Büyülerin Şehri
(Visited 7 times, 1 visits today)
