Çocukların neşeyle oyun oynayabileceği, yeşil vadilerin olduğu,insanların çok mutlu hissettiği bir şehirdi burası.Herkes birbirine yardım ettiği ve saygı duyduğu için ortamı güvenilir bir atmosfer kaplıyordu.Piknikler yapıp insanlar birbirleriyle hasret gideriyorlardı.Bir yandan parkta oynayan çocukların gülüşme sesleri, bir yandan kuş cıvıltıları, bir yandan ise hafif hafif esen rüzgarın hışırtısı ortamı huzurla dolduruyordu.
Ben çocukluğumdan beri denizde yüzmeyi ve sahilde dolaşmayı çok sevmişimdir.Sürekli denizde yüzer ve kendimi denize aitmişim gibi hissederdim.Şehirde masmavi denizin parıl parıl parlayan güneşle buluştuğu, çiçeklerin mis gibi kokan kokusunun etrafa yayıldığı güzel mi güzel sahillerimiz bulunuyordu.Deniz kenarındaki evler tatlı bir sokak oluşturarak harika bir manzara oluşturuyordu.Herkes, bu muhteşem manzaranın karşısında gözlerini alamıyordu.Gün batımında ise bu güzel anı,fotoğraf makinemizle ölümsüzleştirerek hatıralarımızı saklıyorduk.Akşamları da caddelerdeki güzel mi güzel dükkanları gezmeyi çok seviyordum.Şehrimizde birçok akşamları hem eğlenceli hem de güzel zaman geçireceğimiz dükkanlar bulunmaktadır ve caddelerdeki ışıl ışıl aydınlatmalar, caddeye çok hoş bir hava katmaktadır.Çoğu kişi akşamları bu caddelerde bulunan restrontlarda leplezzetli yemeklerini yedikten sonra caddelerde çalan müzik eşliğinde dans ederdi.Her caddenin ve sokağın kendine özgü bir adı vardı.Bu isimleri orada oturan mahhalle sakinleri belirlerdi.Bazıları orada yetişen meyve,sebze veya çiçeklerden ismini alırdı; bazıları ise besledikleri kedi veya köpeklerin adlarını koyarlardı.Ben bahçe işeriyle uğraşmayı çok severdim.Özellikle çiçekler çok ilgimi çekerdi, bu sebeple doğaya karşı içimi her zaman bir sevgi kaplamıştır.Yolda bulduğum çiçekleri kuruturdum,meyve ve sebze ekerdim,ağaç dikerdim.Şehrimizde bu tür bitkiler de bolca yetiştirilmektedir.Küçüklükten beri hayvan sevgisi ile büyüdüm. Örneğin marketten aldığım yiyecekleri yolda gördüğüm sokak hayvanlarına verirdim.Hatta bir kaplumbağaya sahiptim.Şehrimizde birçok hayvan bulunmaktadır ve mamalarını bütün şehir sakinleri vermektedir.Ben daha küçükken spor hayatı ile tanışmıştım ve o günden beridir spor hayatımın en büyük parçası haline geldi.Özellikle de voleybol vazgeçilmezim oldu.Şehrimizde birden fazla spor tesisi ve saha bulunmaktadır.Herkes istediği zaman bu alanları kullanabilmektedir.Küçükken çok fazla resim yapmıştım.Şehrimizde bir sürü sanat faaliyeti olan kocaman bir tesis bulunmaktadır.Çocuklar burada hem eğlenip hem de öğrenerek kendilerini geliştirmektedir.Şehirde birçok farklı bina bulunlmaktadır.Bunlar birbirinden farklı anlamlara sahip olan yapılar olup her biri eşsiz mimarisi karşısında herkesi etkilemektedir.
Birçok bayram ve özel gün bu şehirde coşkuyla kutlanmaktadır.Herkesçok mutlu bir şekilde hayatını sürdürüken birayler yepyeni şeyler öğrenip daha da gelişmektedir.Böylece daha umutlu ve daha huzurlu bir gelecek için adımlar atılmaktadır.
