Mars’a Gidebilir miyiz ve Orada Yaşayabilir miyiz?

Bence Mars’a önce çevremizi kirletmeyip daha temiz ve daha tasarruflu bir insan olup suları çok kullanmadan ışıkları yani elektriği daha az kullanarak dünyamızı korumalıyız.  Sonra bilim insanları Mars’a nasıl gitmeliyiz konusunu araştırmalılar ama bence gidemeyecekler ve biz orada yaşayamayacağız. Neden mi dersiniz hadi oku bakalım.
Bilim insanları zamanında daha çok teknoloji geliştirmelilerdi. Neden mi? Çünkü eskiden insanlar daha çok tasarruf yapıyorlardı ve bilim insanları çevrenin temiz oldugunu görüp bizden gururlanabilir ve artık Mars’a gitme zamanının oldugunu anlayabilirdi.
Ama belki Mars’a gidene kadar insanlar değişebilirdi ve bilim insanlarının yaptığı teknoloji çok geride kalırdı. Bu yüzden Mars’a o kadar iyi gidemezlerdi.  Artık teknoloji çok gelişti ve insanlar çok değişti. Aslında ben de değiştim. Ödevlerimi daha sık yapıyorum. Aslında hep sık yaparım neyse konumuza devam edelim. Artık
insanlar daha daha çok elektrik kullanmaya basladılar tabii bazılarını saymazsak. Mesela iyi insanlar. Onlar çok su kullanmayıp veya çok elektrik kullanmayıp tasarruf ediyorlar, e tabii ben de. Belki bir gün gidebilirler önce insanların birkaç yıl sonraya mesela 5-6 yıl sonrasına bakabilirler. Belki insanlar değişir yani daha çok tasarruf yapabilirler ya da artık hiç tasarruf olmaz!!!  Genellikle çoğu insan iyi kalpli mesela bizim okuldaki Beştepe Koleji ögrencileri ve ögretmenleri. Konumuzu daha fazla dağıtmayalım devam edelim. Düşünsenize bir gün Mars’ta yaşıyoruz acaba nasıl milyonlarca insan bir rokete veya 5-6 rokete nasıl sığacak bilmiyorum. Belki de milyonlarca rokete sığacaklar kim bilir. Açıkçası benim fikrim gidemeyeceğimiz ama bazı insanlar belki gidebileceklerini düşünüyorlar. Beni okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

(Visited 9 times, 1 visits today)