Unutulmaz Bir Tatil

Azerbaycan da yaşarken, en yakin arkadaşım Dubai’ ye taşınmıştı. Okulumuzun ara tatilinde, ailelerimiz bir plan yaptı ve hep birlikte Abudabi de buluştuk. Çok eğlenceli ve unutmayacağım bir tatildi. 

Kaldığımız otel tüm tema parklara çok yakindi. Tatilimizin ilk günün de bir alışveriş merkezinin içinde bulunan Ferrari World, ikinci günümüzde de Warner Bros tema parklarına gittik. Oradaki bütün aletlere ikişer kere bindik. En çok sevdiğim Warner Bros oldu. Çok eğlenceliydi sanki başka bir dünya da gibiydik. 

Tatilimizin devamında Dubai’ye geçtik. Orda da Dubai Aquarium and Underwater Zoo tema parkına gittik. Köpekbalıklarını, flamingoları, maymunları tüm hayvanları çok yakından gördüm. Hatta bir vatoza dokundum. Penguenleri görmek için üzerimizi kalın giyinip buzların olduğu bir yere girdik. Bebek penguenleri bile gördüm. Bir başka günde Safari Park’a gittik. Safari arabası ile aslanların, fillerin, çıtaların, hipopotamların arasından geçtik ve bir zürafayı ellerimle besledim. Ona havuç yedirdim. 

Hepimiz için çok güzel bir anı oldu. Bir daha gitmek çok isterim.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)